Maak een uniek fotoschilderij van je dierbare

Een foto is meer dan alleen een plaatje.
Maak van je meest dierbare foto jouw mooiste herinnering.

Workshop fotoschilderij

Herken je dit
Je kijkt naar een foto van je overleden dierbare partner, kind of ouder en er gebeurt wat met je. Allerlei gevoelens stromen door je heen. Je denkt terug aan het moment dat je de foto maakte of voor het eerst zag.
Die foto heeft een verhaal, jullie hebben een verhaal.
Soms kun je de woorden niet vinden om uit te leggen hoe belangrijk diegene op de foto voor je is of hoe erg je hem/haar mist.

Wat als je geen woorden moet vinden maar alleen je gevoel hoeft aan te spreken?


In deze workshop maak je een fotoschilderij van een foto van je dierbare.

In je fotoschilderij verwerk je de woorden, gevoelens en herinneringen die in je hart leven.

Een fotoschilderij wordt gemaakt door verschillende materialen te gebruiken. Je kunt het helemaal op je eigen manier maken, zoals het voor jou goed voelt.

En nee, je hoeft het zeker niet alleen te doen, ik begeleid je naar en door je fotoschilderij heen. Ik geef je tips en help je het vorm te geven.  

Waarom zou je het doen, wat levert je dit nu op?

  • Je maakt contact met je gevoel, je komt bij je liefde, verdriet en plezier. Geen opgekropte gevoelens maar rust en verlichting in je lijf. 
  • Je voelt de verbinding met je dierbare tijdens het werken aan je fotoschilderij. Je haalt herinneringen op die jullie relatie weergeeft. Even is het alleen jij en hij/zij.
  • Je hoeft niet op de praatstoel te zitten als je de woorden niet kunt vinden. Alles wat je wilt zeggen verwerk je in je fotoschilderij.
  •  Je gunt jezelf aandacht en hulp bij het rouwen.
  •  Je maakt iets heel persoonlijks en speciaal. Je hoeft niet creatief te zijn, het is gemakkelijker dan je denkt. Ik loods je er doorheen als je vastloopt.
  •  Je bent in een veilige omgeving, niets moet alles mag. En wordt het je te veel dan ben ik er om je op te vangen en je te ondersteunen.

Praktische zaken

De groepsgrootte is niet meer dan 4 personen.
De tijdsduur is 4 uur.
Er is nu een eenmalige aanbieding. de kosten zijn € 47,=

incl. begeleiding, materiaal, koffie/thee en wat lekkers.
De workshop is 1 september van 9.00 tot 13.00 uur


Wil je deze workshop liever 1 op 1 inclusief een vertrouwd gesprek? Dat is ook mogelijk, neem dan contact met mij op via het contactformulier hier op de website onder vermelding 1 op 1 workshop fotoschilderij.

Vandaag blaas ik alle liefs naar je toe